Nikola Fržović novi direktor Radničkog 1923

Nikola Fržović novi je direktor Fudbalskog kluba Radnički 1923. On će na čelu kluba sa “Čika Dače” zameniti Aleksandra Simovića, koji je krajem decembra podneo ostavku na direktorsku funkciju.

Foto: FK Radnički 1923

Po struci diplomirani ekonomista, Fržović je duži niz godina obavljao funkciju generalnog sekretara KMF Ekonomac, najtrofejnijeg futsal kolektiva u Srbiji. Dakle, radi se o čoveku koji vrlo dobro razume kako funkcioniše jedan uspešan sportski kolektiv i sigurno je da će to svoje višegodišnje iskustvo pokušati da implementira i u novu sredinu.

– Na ovu funkciju stupam kao neko ko je sportski radnik već skoro dvadeset godina. Radnički je veliki klub sa bogatom tradicijom, koji teži konstantnom napretku, tako da su naši ciljevi prevashodno vezani za što bolji plasman na tabeli. Moj prethodnik, Aleksandar Simović, podigao je klub na izuzetno visok nivo, a ja ću se potruditi da Radnički u budućnosti bude još veći klub nego što je to danas – izjavio je na svom zvaničnom predstavljanju novi direktor Radničkog 1923.

Sa nepunih četrdeset godina, Fržović spada među najmlađe direktore u istoriji kluba sa “Čika Dače”. Kako sam priznaje, ovu jako odgovornu funkciju prihvatio je iz razloga što voli izazove.

– Smatram da je ovo dobar poslovni i sportski izazov za mene. To je bio možda i ključni motiv da prihvatim ovu funkciju – otkrio je Fržović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *