KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Navijači Radničkog upali u klupsku svlačionicu

fk-radnickiSportsku javnost danas je uzburkala vest o tome da su navijači Radničkog 1923 upali u klupsku svlačionicu i navodno pretili i vređali igrače kragujevačkog superligaša. Da stvari budu gore, pojavila se informacija da je jedan od igrača Radničkog tom prilikom udaren od strane pripadnika navijačke grupe.

U saopštenju Sindikata profesionalnih fudbalera „Nevazisnost“, navodi se da je grupa simpatizera kragujevačkog klupa upala u svlačionicu uoči treninga, preteći igračima da će ih pretući i čak izbosti noževima, ako ne prekinu štrajk. Tom prilikom došlo je i do fizičkog obračuna između fudbalera Vuka Sotirovića i jednog od navijača, pri čemu je fudbaler Radničkog ošamaren.

U sindikatu „Nezavisnost“ idu toliko daleko da čak smatraju da iza ovog događaja stoje klupski čelnici, koji su puštanjem navijača u svlačionicu želeli da zastraše igrače, kako bi oni prekinuli štrajk.

Međutim, kako saznajemo iz pouzdanih izvora, čitava stvar je malo predimenzionirana u javnosti. Tačno je da je došlo do verbalnog sukoba između navijača i igrača Radničkog, a pri tom do fizičkog kontakta između Sotirovića i jednog od navijača, ali ne i do udaranja ili šamaranja.

U svakom slučaju ovaj neprijatan događaj dodatno je uzburkao strasti kada je u pitanju kragujevački superligaš, a kako će čitava stvar uticati na igrače videćemo u nedelju, kada će Radnički, upravo pred svojim navijačima, dočekati novosadsku Vojvodinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *