KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Nastavljamo kontinuitet pobeda kao domaćini

Danas je u prostorijama SD Radnički održana redovna konferencija za novinare FK Radnički 1923. Pored PR-a kluba   Milene Živković i trenera Vlade Čapljića, konferenciji je prisustvovao i Darko Spalević. U okviru 11. kola Prve lige Srbije, Radnički će ugostiti ekipu Mladog Radnika.Ekipa Mladog Radnika je poslednju prvenstvenu utakmicu igrala nereseno 1:1 protiv ekipe Radničkog iz Sombora i trenutno se nalazi na 10 mestu na tabeli, sa 14 bodova. Utakmica se igra u nedelju od 14:30 časova na stadionu Čika Dača. Cena ulaznice iznosi 200 dinara.

– Ova utakmica nam je jako bitna, da nastavimo kontinuitet pobeda koji imamo na domaćem terenu,a samim tim i da potvrdimo pobedu iz Šida. Sa obzirom da je pozitivna atmosfera u ekipi,kao i uvek,idemo na novu pobedu i nova tri boda.Iz ekipe izostaju Krmar zbog kartona i Karamatić zbog povrede. – rekao je Vlado Čapljić.

– Nadam se još jednoj pobedi u nizu na našem terenu.Sa utakmicom manje zauzimamo 4 mesto na tabeli, a nova tri boda i utakmica koja nam zaostaje bi nas dovela u sam vrh tabele.Zato, pozivam sve navijače i publiku da dodju u što većem broju da nas podrže. – izjavio je Darko Spalević napadač Radničkog 1923 koji je kao pojačanje prešao u letnjem prelaznom roku iz FK Slavija iz Sarajeva u naš klub.

Izvor: fkradnicki.com, kgsport.info

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *