Mladi kragujevački košarkaš na pripremama juniorske reprezentacije Srbije

Selektor juniorske košarkaške reprezentacije Srbije Slobodan Klipa saopštio je spisak igrača koji će od 1. do 4. februara odraditi mini pripreme u Kragujevcu. Među 27 pozvanih igrača nalazi se i mladi košarkaš Radničkog 1950 Andrija Bačarević (17), koji je odličnim partijama u dresu kragujevačkog kluba skrenuo pažnju selektora.

Foto: KK Radnički 1950

Andrija je inače sin nekadašnjeg košarkaša Radničkog Nebojše Bačarevića – Bače, tako da mu je košarka zapisana u genima. Sedamnaestogodišnji Kragujevčanin je prve košarkaške korake načinio u KK Šumadija 1991, pre nego što je zadužio dres Radničkog 1950.

Svojim talentom i predanim radom na treninzima ovaj momak ubrzano krči put ka košarkaškim visinama, a da je njegov potencijal prepoznat dokaz je i ovaj poziv sa reprezentativnim predznakom.

Okupljanje juniorskih reprezentativaca zakazano je za 1. februar od 10 časova na parkingu iza hale „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.

„Orlići“ će po dolasku u Kragujevac odsesti u hotelu „Šumarice“, koji zadovoljava najviše moguće standarde za boravak i pripreme sportista.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *