Milošević: “Cilj je da ostanemo među prvih 6-7 ekipa u Srbiji“

Iza fudbalera Radničkog je još jedna uspešna godina u kojoj su između ostalog doživljeni kao najprijatnije iznenađenje u elitnom takmičarskom rangu. Sigurno da velike zasluge za odlične rezultate pripadaju predvodniku sadašnje generacije kragujevačkih fudbalera, Željku Miloševiću, koji je poslednje tri godine standardan prvotimac i sigurno da predstavlja pravu okusnicu celokupnog kluba.


“U svakom slučaju veoma uspešna sezona za nas. Ovu godinu je obeležila velika borba sa Novim Pazarom u Prvoj ligi Srbije. Zaista je bilo više nego uzbudljivo, i za nas izuzetno uspešno. Raduje način na koji smo se plasirali u Superligu, a još više raduje kako se ta priča nastavila u superligaškom nadmetanju, u jesenjem delu 2011. godine“
, kazao je Milošević.

Već neko vreme fudbaleri kragujevačkog superligaša su na odmoru, a pripreme za naredni deo prvenstva će početi 16. januara. Verovatno da će u prolećnoj polusezoni dosta toga biti mnogo teže uraditi na samom terenu, jer će rivali znatno više obraćati pažnju na Radnički, a sa druge strane, posle sjajne jeseni, sigurno da pristalice ovog kluba očekuju da se u istom ritmu nastavi i dalje.

“Ovim rezultatima napravili smo sebi jedan teret jer sad svi od nas očekuju još bolje rezultate. Videćemo, biće veoma teško. Došli smo veoma blizu vrha, a sada je cilj da ostanemo među prvih 6-7 ekipa u Srbiji“, rekao je Milošević.

Jedan od najpopularnijih i najprepoznatljivijih igrača Radničkog kaže da se oseća veoma dobro i spremno, tako da nažalost rivala planira da još igra. Na pitanje do kada, odgovor je jasan, dok Radnički ne dođe do Evrope.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *