Milisavljević: Pobeda za Mlađana

Nakon završetka utakmice 22. kola Prve lige Srbije između Radničkog 1923 i Sinđelića, u kojoj je kragujevački tim slavio sa ubedljivih 5:1 , predstavnicima medija obratili su se treneri današnjih rivala, Darko Milisavljević i Uroš Kalinić.

Uroš Kalinić, koji je pre desetak dana seo na “užarenu” klupu Sinđelića, bio je nezadovoljan igrom, a pre svega voljnim momentom svoje ekipe.

– Radnički je bio dosta bolji i zasluženo je pobedio. Mi se nalazimo u jako teškoj situaciji, imamo dosta problema u igračkom kadru, ali bez obzira na sve, morali smo da pružimo bolju partiju. Među igrače se uvukla neka apatija i vidi se da igraju bez želje. Čestitao bih Radničkom i mom kolegi Milisavljeviću na pobedi i želim im da nastave ovu seriju dobrih rezultata – konstatovao je vidno razočarani Kalinić.

Darko Milisavljević je “uknjižio” još jednu pobedu kao glavni kormilar kragujevačkog prvoligaša. Radnički je danas pružio jednu nadahnutu, efikasnu igru, u kojoj je publika na “Čika Dači” mogla da uživa.

– Mislim da smo apsolutno zaslužili pobedu. Kontrolisali smo utakmicu tokom svih devedeset minuta, osim te jedne situacije kod penala. Čestitam mojim momcima na svemu što pružaju u poslednjih mesec dana. To je onaj Radnički koji ja želim da vidim i koji publika želi da gleda. To je onaj Radnički koji igra napadački i na pobedu – ističe Milisavljević.

Današnju pobedu Darko Milisavljević i fudbaleri Radničkog 1923 posvetili su prerano preminulom mladom fudbaleru Mlađanu Jovičincu, koji je prve fudbalske korake načinio upravo na “Čika Dači”.

– Ovu pobedu posvećujemo porodici Jovičinac, shodno tragediji koju su doživeli. Teško mi je da pričam o tome, jer to dete znam od malena. Nadam se da je sada na nekom boljem mestu – poručio je drhtavim glasom Milisavljević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *