KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Maksimalan učinak trenera Vasića

Fudbaleri Vodojaže savladali su nakon preokreta u drugom poluvremenu ekipu Slobode iz Donjih Grbica sa 3:2, u 21. kolu Zone “Morava“.

Novi-stari trener Željko Vasić, dojučerašnji strateg Šumadije 1903, očigledno je taličan za Grošničane. Otkako je preuzeo vođenje ekipe Vodojaže zabeležio je maksimalan učinak ostvarivši na tri utakmice sve tri pobede, pri čemu je dodao i pobedu u četvrtfinalu gradskog Kupa.

Utakmicu su obeležila dva rana pogotka obe ekipe, kao i dva autogola, po jedan na obe strane, neubičajena situacija na prvenstvenim utakmica.

Bresnička Slavija je sa 1:0 poražena u Gornjem Milanovcu od Takova, dok je Šumadija 1903 istim rezultatom izgubila u Kosovskoj Mitrovici od Trepče.

Nakon ove pobede Grošničani su se izjednačili sa Grbičanima na šestoj poziciji sa po 32 boda. Šumadija 1903 je treća sa 37 bodova, dok je Slavija i dalje u opasnoj zoni (14) sa 16 bodova.

Vodojaža – Sloboda 3:2 (1:2)

GROŠNICA
Igralište: Vodojaže
Gledalaca: 100
Sudija: Marina Višnjić (Kragujevac)
Žuti katoni: Nešković (Vodojaža)
Strelci: 1:0 Vujović 5, 1:1 Bajović 6,1:2 a.g.Nešković 41, 2:2 N.Petrović 51, 3:2 a.g. Mitrović 62.minut.

VODOJAŽA: D.Vranić (Nikolić), S.Petrović, Štrbac, Nešković, Jokić, M.Despotvić, D.Petrović (Veselinović), N.Petrović, Vujović, Savić (D.Despotović), Stević.

SLOBODA: Jakovljević, Radulović, Kočić, Obradović, Lukić (Jakovljević), Mitrović, Rmuš, Laković (Todorčević), Đorđević, Simić (Aleksić), Bajović.

Igrač utakmice: Dejan Vujović (Vodojaža)

U narednom kolu, Vodojaža putuje u Novo selo na duel ekipi Omladinca, Šumadija 1903 čeka Tutin, Slavija ekipu Prijevora, a Sloboda Karađorđe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *