Luka Đerić kompletirao spisak pojačanja RK Radnički

Dolaskom desnog beka Luke Đerića, Rukometni klub Radnički završio je proces kompletiranja tima.

Radi se o mladom igraču, bivšem kadetskom reprezentativcu Srbije, koji je pre dolaska u Kragujevac nastupao za Novi Beograd, Partizan i Metaloplastiku.

Smatram da smo angažovanjem mladog Đerića napravili iskorak ka stvaranju respektabilnog tima za izazove koji nam predstoje. Radi se o perspektivnom igraču na nama deficitarnoj poziciji desnog beka, koji će svojom mladošću, energijom koju donosi i nesumnjivom talentom sigurno biti jedan od nosioca igre u budućem periodu. Krasi ga odličan šut i dobar pregled igre, tako da ćemo njegovim dolaskom dobiti na raznovrsnosti i širini u napadu – istakao je pomoćni trener Radničkog Miloš Sretenović.

Đerić se nada da će dolazak u Radnički biti odskočna daska za njegovu dalju karijeru.

Drago mi je da sam dobio priliku da zaigram za klub kakav je Radnički. Sviđa mi se što je ekipa sastavljena uglavnom od mlađih i perspektivnih igrača, protkana sa par starijih i iskusnijih. Mislim da je Kragujevac prava sredina za mene, baš zbog činjenice da pruža šansu mladim igračima za razvoj i dalji napredak. Ambicije kluba se poklapaju sa mojim i nadam se da ću svojim igrama doprineti plasmanu kluba u viši rang takmičenja – poručio je mladi rukometaš, koji će u naredne 3,5 godine nositi dres kragujevačkog kluba.

Izvor i foto: SPD Radnički

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *