KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kup Srbije: Kraguj čeka Vizuru, Smeč 5 protiv Železničara

odbojkaSutra su na programu utakmice osmine finala Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica. Dva kragujevačka predstavnika imaće teške zadatke – Kraguj će dočekati šampiona Vizuru, dok će Smeč 5 ugostiti Železničar iz Lajkovca.

Ekipa Kraguja dočekaće sutra u hali „Park“ aktuelnog šampiona Srbije novobeogradsku Vizuru od 19.30h. Očekuje se pravi odbojkaški spektakl i u redovima kragujevačkog superligaša očekuju veliku podršku sa tribina, kako bi pokušali da naprave iznenađenje i eleminišu favorita. Zaista prava poslastica za odbojkaške sladokusce, koju ne bi trebalo propustiti.

Dva sata ranije, od 17.30h takođe u hali „Park“, ekipa Smeča 5 ugostiće Železničar iz Lajkovca. Smeč 5 je prethodne sezone igrao u Superligi, iz koje je ispao na kraju takmičenja. Klub nije uspeo da zatvori finansijsku konstrukciju za novu sezonu, izostala je podrška Skupštine grada, a takođe nije uspela ni planirana fuzija sa ekipom Radničkog. Kao rezultat toga klub je odustao od takmičenja u Prvoj ligi Srbije. Krenulo se faktički „od nule“ i Smeč se trenutno sa izuzetno mladim timom takmiči u Međuokružnoj ligi Kragujevca.

Samim tim je jasno da su Lajkovčanke favorit na sutrašnjem meču, a na „Smečerkama“ je da bar propisno „oznoje“ svoje protivnice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!