Kragujevčani pregazili “Lale“

Teže nego što to rezultat pokazuje teniseri Kragujevačke Pume su na debiju u Prvoj ligi Srbije, savladali novosadsku Vojvodinu.

Na terenima na šljaci u izvanrednoj organizaciji Tenisko Košarkaškog Kluba Puma, domaćini su po prvi put u istoriji teniskog sporta u Kragujevcu i Šumadiji, u elitnom rangu takmičenja, ostvarili važnu pobedu. Ovaj trijumf osigurava im nastup u najvišem rangu takmičenja, bez obzira na rezultate urtakmica protiv Gemeksa u Beogradu(prekjuče 12.jula) i danas protiv Spartaka u Subotici.

Po lepom i sunčanom vremenu, više od pet stotina gledalaca uživalo je u vrhunskoj teniskoj predstavi, nalik velikim Grend Slem turnirima, jer su na šljaci u Šumaricama, nastupali teniseri sa zavidnim brojem poena i plasmanima na svetskoj ATP listi.

Polaznici Teniske Akademije Dejana Petrovića, kao i učenici Škole tenisa TKK  Puma pod vođstvom trenera  Danijele Lazarević, imali su najbolju pokaznu vežbu kvalitetnog, profesionalnog tenisa.

Interesantno je napomenuti, da su na ovom susretu učestvovala tri reprezentativca. Dejan Petrović pored toga što je trenirao Novaka Đokovića, Jelenu Janković i mnoge druge, bio je igrač i selektor Dejvis Kup reprezentacije naše zemlje. U dresu naše reperezentacije bio je i Vladimir Pavićevići, dok je Nemanja Kontić i dalje aktuelni igrač Dejvis Kup selekcije Crne Gore.

PUMA – VOJVODINA 6:1

KRAGUJEVAC
Tereni: TKK Puma u Šumaricama.
Gledalaca: Oko 500.
Vrhovni sudija:
Nikola Stevović (Kragujevac).

Rezultat Singl:

Nemanja Kontić –  Vukašin Teofanović 7:6, 6:3
Marko Baralić – Nemanja Gavrilović 6:2, 6:4
Predrag Nedeljković – Boris Kurteš 6:4, 2:6, 1:6
Dejan Petrović – Tibor Penzeš 6:1, 6:3
Goran Marković – Vladimir Pavićević 7:5, 6:4
Dubl:  Kontić/Nikola Lazarević –  Teofanović/Penzeš 4:0 (predaja u I setu)
Dubl: Dušan Marinković/Aleksandar Veljković – Pavićević/Gavrilović 6:0, 6:0 (predaja)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *