Kragujevački tekvondisti zablistali na „Omega kupu“

Članovi Tekvondo akademije Kragujevac uzeli su učešće na tradicionalnom međunarodnom turniru „Omega kup“ u Beogradu, koji je ove godine okupio preko 600 takmičara iz sedam država. Kragujevački klub je nastupio sa dvanaest debitanata u svojim redovima i uspeo je da se okiti sa isto toliko medalja.

Foto: Tekvondo akademija Kragujevac

Zlatne medalje otišle su u ruke pionira Uroša Cvetkovića i Novaka Radišića, srebrnim odličjima su se okitili pionir Kristijan Proći i pionirka Nađa Lepović, zatim kadet Miljan Lepović i kadetkinja Sofija Jeremić, kao i junior Luka Đurđević, a bronzanim pioniri Pavle Cvetković i Nemanja Sokolov, pionirke Anđelija i Minja Lepović, kadet Miljan Lepović i kadetkinja Iva Stepanović.

Nadomak osvajanja medalja bile su i preostale dve takmičarke kragujevačkog kluba Anastasija Sokolov i Natalija Dačović, koje su zauzele četvrto mesto u konkurenciji kadetkinja.

Narednog vikenda svi pogledi ljudi iz Tekvondo akademije Kragujevac biće usmereni ka seniorki Aleksandri Germanac i njenom nastupu na G1 turniru „Sofija Open“ u Bugarskoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *