KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kragujevački strelci obeležili „Veliku nagradu Novog Sada“

Ovogodišnji međunarodni turnir „Velika nagrada Novog Sada“ protekao je u znaku strelaca kragujevačkog „Čika Mate“. Teodora Vukojević osvojila je čak tri zlatne medalje, od toga dve u pojedinačnoj konkurenciji, a jednu u miksu sa klupskim kolegom Milutinom Stefanovićem, koji je trijumfovao i u gađanju vazdušnom puškom kod seniora. Konačno, Marko Ivanović odneo je pobedu u trostavu kod juniora.

Foto: SSS

Teodora je ostvarila dupli trijumf u gađanju vazdušnom puškom. U konkurenciji seniorki osvojila je prvo mesto ispred Sanje Vukašinović (Novi Sad 1790), dok joj je najbolji rezultat u kvalifikacijama (626,5 kruga) doneo pobedu i u juniorskoj konkurenciji.

Treće zlato na turniru mlada Kragujevčanka osvojila je u miksu, gde je nastupila zajedno sa svojim klupskim kolegom i komšijom Milutinom Stefanovićem. Njih dvoje su ostvarili ubedljiv trijumf ispred švedskog i britanskog para.

Stefanović je slavio i u finalu vazdušnom puškom za seniore. Iza sebe ostavio je Britanca Dina Bejla i Đorđa Janjića.

Sjajan učinak kragujevačkih strelaca na „Velikoj nagradi Novog Sada“ zaključio je Marko Ivanović, koji je odneo trijumf u trostavu kod juniora.

Srpski strelci su turnir u Novom Sadu okončali sa jedanaest zlatnih medalja na svom kontu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *