KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kragujevački biciklisti nastavili niz dobrih rezultata

Drugi po redu Kup Srbije u planinskom biciklizmu vožen je proteklog vikenda na obroncima Fruške Gore. Kragujevački biciklisti još jednom su potvrdili klasu i takmičenje su okončali sa devet osvojenih medalja. Biciklisti Ciklomanije osvojili su pet, a njihove kolege iz Biciklističkog kluba Radnički četiri medalje.

Foto: BK Cyclemania

Zlatnim medaljama okitili su se Ksenija Veljković i Marko Praštalo iz redova Ciklomanije. Veljkovićeva je trijumfovala u konkurenciji mlađih poletarki, dok je Praštalo bio najbrži u trci kadeta.

Veljko Slavković (Ciklomanija) osvojio je srebro u konkurenciji mlađih poletaraca, a medaljama istog sjaja okitile su se i članice Radničkog, Maša Marković u trci pionirki i Iva Pavlović kod kadetkinja.

Glavna uzdanica Ciklomanije Jana Jolović osvojila je bronzanu medalju u trci seniorki, baš kao i njena sestra Marija u konkurenciji juniorki.

U master klasi, Marko Pavlović iz Radničkog osvojio je treće mesto, dok je njegov trener i klupski kolega Aleksandar Marić završio na četvrtoj poziciji. Zoran Živković iz Ciklomanije trku je okončao na sedmoj poziciji.

Konačno, Dušan Kostović iz Radničkog je u trci seniora zauzeo odlično treće mesto, dok je njegova klupska koleginica Marijana Urošević bila četvrta u konkurenciji seniorki.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *