KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Konferencija pred utakmicu Radnički – Zemun

Povodom predstojeće utakmice 19. kola Prve lige Srbije između Radničkog 1923 i Zemuna, danas je u sali SD Radnički održana redovna konferencija za novinare. Pored PR menadžera kluba Milene Živković i trenera Vlade Čapljića, konferenciji su prisustvovali Filip Kostić i Aleksandar Varjačić.

– Uspešan vikend je iza nas, rezultatski, naravno. Ono što želimo u igri možemo i da ostvarimo. Može biti napretka i boljitka. Ne mogu da ne budem nezadovoljan, igrali smo otvoreno i hrabro. Nismo ostvarili sve šanse koje smo imali. Ostvari smo samo jednu. U nedelju nas očekuje teška utakmica u kojoj moramo dati maksimum. Uz htenje i zalaganje, samo tako možemo doći do rezultata. Protivnik ne zauzima zapaženo mesto na tabeli ali sigurno ima kvalitet i maksimalno su motivisani, a mi moramo d im se suprostavimo sa velikim htenjem i željom jer ako to ostvarimo, sigurno da pobeda ne bi trebala da dođe u pitanje. – rekao je šef stručnog štaba Radničkog, Vlado Čapljić.

Kostić je iskoristio priliku da pozove navijače da se okupe u što većem broju, dok je Aleksandar Varjačić potsetio na atmosferu sa utakmice u Zemunu.

– U ekipi vlada dobro raspoloženje. U goste nam dolazi ekipa Zemuna, a Crveni đavoli i Taurunum boys su navijačke grupe koje navijaju sa iste tribune. Jesenas je u Zemunu bila odlična atmosfera, i nadamo se da će u nedelju biti još lepša, i da ćemo uspeti da osvojimo 3 nova boda.

Kragujevčani će biti oslabljeni neigranjem Osmana, Živanovića i Maksimovića. S druge strane, raduje povratak u ekipu Kostića i Petrovića, koji su zbog kartona pauzirali u Novom Sadu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!