KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kik-bokseri Radničkog privode kraju pripreme za nastup na Balkanskom prvenstvu

Članovi Kik-boks kluba Radnički, Strahinja Savić, Lazar Vesković, Đorđe Dimitrijević i Milica Popović, nalaze se na zajedničkim pripremama juniorske i seniorske kik-boks reprezentacije Srbije na Vlasinskom jezeru.

Na pripremama boravi 27 seniorskih i 20 juniorskih reprezentativaca, koji će u periodu od 3. do 5. septembra predstavljati Srbiju na Balkanskom prvenstvu u Skoplju.

Među glavnim adutima našeg nacionalnog tima na predstojećem prvenstvu biće i četvoro takmičara kragujevačkog Radničkog. U pitanju su juniori Strahinja Savić (do 57 kg), Lazar Vesković (do 63.5 kg) i Đorđe Dimitrijević (do 67 kg), odnosno juniorka Milica Popović (do 60 kg).

Dok za Strahinju Savića i Milicu Popović učešće na Balkanskom prvenstvu predstavlja „vatreno krštenje“ na međunarodnoj sceni, Lazar Vesković i Đorđe Dimitrijević su krajem maja imali i više nego zapažen nastup na Evropskom kupu u hrvatskom Karlovcu krunisan osvajanjem zlatnih medalja.

Po povratku iz Skoplja mlade kik-boksere Radničkog očekuju pripreme za Evropsko juniorsko prvenstvo, koje je na programu početkom novembra u Budvi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *