KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kik-bokseri Radničkog najuspešniji na Prvenstvu Centralne Srbije

U organizaciji Kik-boks saveza Centralne Srbije, Kik-boks kluba Radnički i Grada Kragujevca, minulog vikenda je u hali „Gordana Goca Bogojević“ u Velikom parku održano Prvenstvo Centralne Srbije u disciplini K1. Na takmičenju je nastupilo oko stotinak kik-boksera iz sedamnaest klubova, a najbolji utisak ostavili su takmičari domaćeg Radničkog, kome je ujedno pripao i pehar za osvojeno prvo mesto u ekipnom plasmanu.

Kik-bokseri Radničkog „iskovali“ su pet zlatnih, šest srebrnih i dve bronzane medalje. Najsjajnija odličja pripala su Lazaru Veskoviću, Đorđu Dimitrijeviću, Strahinji Saviću, Nemanji Stojkoviću i Jovanu Petroviću. Srebrnim medaljama okitili su se Lazar Radojević, Nikola Petrović, Luka Novokmet, Stefan Stojković, Natalija Ilić i Aleksandar Veljković, dok su jedine dve bronze osvojili Veljko i Andrijana Mitrović.

Nakon više nego uspešnog nastupa na Prvenstvu Centralne Srbije, kik-boksere Radničkog krajem meseca očekuje učešće na tradicionalnom međunarodnom turniru „Serbian Open“ u Beogradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *