Karate Klub Junior (ex Smolović)

Karate klub ,,JUNIOR“ Kragujevac nekadašnji kk „Smolović“ koji je osnovan 2005 god. sa ciljem da okupi što više mladog naraštaja i upozna ih sa tajnama karate sporta sa ciljem da istovremeno odvoji decu od ulice i udalji ih od raznih poroka koji vrebaju iz okruženja sa svakog ćoška u potpunosti je ispunio postavljene ciljeve i viziju planiranog.

Prvi trening je brojao 13 članova a sada je to klub koji okuplja blizu 200 aktivnih vežbača svih uzrasta od čega 65 registrovanih takmičara koji je postao prepoznatljiv na nivou SRBIJE po svojim rezultatima,organizaciji, načinu i metodama rada i izuzetnoj atmosveri u klubu kao i iskrenim namerama prema svom celokupnom članstvu od takmičara do roditelja. Prošla sezona je bila izuzetno uspešna osvajanjem 13 medalja sa prvenstva Države i tri sa kupa Države ali OVA SEZONA JE DONELA JOŠ BOLJE REZULTATE što su Ijudi iz kluba verovali i potajno priželjkivali jer klub čine izuzetna deca koja žele da uče, rade, da se dokazuju i takmiče.

OVE takmičarske sezone koja je trajala od 1 septembra 2012 do 1 septembra 2013 god. klub je zabeležio još bolje rezultate OSVAJANJEM :

•         20 medalja sa DRŽAVNOG NIVOA(18 prvenstvo Države i 2 sa kupa Države) A kada dodamo još

•         2 BRONZANE medalje sa BALKANSKOG PRVENSTVA koje su osvojene u NAŠEM GRADU onda je to uspeh koji se retko koji klub može pohvaliti ne samo iz karatea nego i iz drugih sportova a posetiću samo da naši konkurenti karate klubovi iz grada Kragujevca nisu uspeli da se domognu već zadnje tri godine nijedne medalje sa Državnog nivoa. Ovaj uspeh bio bih još veći da je klub bio u finansiskoj mogućnosti da pomogne delom svoje takmičare u mlađim uzrastima do 14 god. da nastupe na kupu Države ali nažalost i oni i klub ostao je uskraćen za još odličja.

U klubu veruju u svoju decu, svoje članove koji žive, uče, treniraju I rade u gradu Kragujevcu da svojim delovanjem u svim oblastima na pravi način vrše afirmaciju grada KRAGUJEVCA ne samo u Srbiji već I na Međunarodnoj Sceni a kao odlični primeri mlađim uzrastima koje mi uvek želimo da afirmišemo I na pravi način protažiramo jesu naši najbolji takmičari koji imaju odlične rezultate ne samo u spotru već I u obrazovanju kao na primer naša seniorka LUBICA ZEKIĆ student Filološkog fakulteta sa svim DESETKIAMA prva devojka u Kragujevačkom karate spotrtu koja je posle 4 I više decenije osvojila PRVU MEDAUU U BORBAMA za grad KRAGUJEVAC sa PRVENSTVA DRŽAVE I koja povremeno nastupa za REPREZENTACIJU SRBIJE I polako krči put I priprema se za visoke domete.

DIMITRIJEVIĆ BOGDAN takmičar i jedan od trenera u kk JUNIOR student MAŠINSKOG FAKULTETA I prodekan za nastavu koji ne zna za manju ocenu od DESETKE nosilac raznih projekata od značaja za zemlju Srbiju, gde ga u stopu prate Šljanić SLAĐAN takođe kolega sa Mašinstva, Vasković Aleksa koji dosta obećava kao I studenti Ekonomije I difa VUKOLIĆ MILOŠ I BARAĆ NEMANJA koji NASTUPAJU ZA druge klubove alin treniraju pod budnim okom u našem klubu pod nadzorom doktora specijaliste za internu medicinu ALEKSANDRA GAVRILOVIĆA izvrsnog karatiste i trenera u našem klubu I svi oni pokazuju na pravi način kako treba zajedno sa sportom doći do visokih dometa I da vreme provedeno na treningu I na takmičenju je vreme koje je na pravi način upotrebijeno, umnoženo I racionalno iskorišćeno u drugim oblastima.Da su u klubu uspeli na pravi način da nametnu prave vrednosti ŽIVIM PRIMERIMA gore pomenutih karatista govore rzultati I masovnost u klubu kao I rezultati mlađih koji strahovito trče da ih slede a kao najozbiljniji sledbenici se izdvajaju: Vukićević Lidija, SIMIĆ JELENA, Cvetković Avram, Kovačević Pavle, VUkićević Lazar, Nedović Lazar,S tefanović LUKa, Stanojević Veljko, Gutić ivan, Dusić Nađa, Simić Anastasija, Petrićević Staša, Savić Veljko kao I najmlađi koje predvodi Smolović Marko I Mlica, Marković Marko, Stefanović lazar I Matić Mihajlo ali ovaj spisak je izuzetno značajan I dugačak jer će se za njih čuti.

DOĐI PROBAJ OSETI DEO POZITIVNE ATMOSFERE, BUDI DEO EKIPE KOJA ĆE Tl POMOĆI DA ZAVOLIŠ KARATE SPORT, SHVATIŠ KARATE SPORT NA PRAVI NAČIN UŽIVAŠ DOK TRENIRAŠ, TAKMIČIŠ, PUTUJEŠ I BORIŠ ZA VISOKE DOMETE, UPOZNAJEŠ NOVE LjUDE I SKLAPAŠ NOVA PRIJETELJSTVA

A PUT I SMERNICE U TOME DAĆE VAM TIM KOJI PREDVODI KARATE KLUB „JUNIOR“ KRAGUJEVAC

  1. VELjKO      SMOLOVIĆ diplomirani sportski menadžer,diplomirani trener na visokoj školi u Beogradu majstor karatea 2 dan-crni pojas

Vicešampion Evrope u borbama iz Austrije 2002 god.

Prvak Balkana 2001 god, Višestruki prvak Države i osvajač Kupa Države takmičar koji je nastupao u svim Karate federacijama I asocijacijama Srbije od Tradicijalnog karatea koje je predvodio ILIJA I VLADIMIR JORGA, OLIVERA TOMIĆA, DRAGOUUBA KOČOVIĆA, SLOBODANA VUČENIĆA da bih krunu svoje afirmacije stekao pod vođstvom SELEKTORA DUŠANA DAČIĆA I svog trenera DUŠANA VUČIĆEVIĆA koji je najzaslužniji za njegov razvoj a njegovo dalje usavršavanje danas predvodi I usmerava SLAVOLJUB PIPER majstor karatea 7 dan koji je predsednik Karate Federacije Srbije.

  • RADENKO  SMOLOVIĆ operativni trener i takmičar – dokazani trener u prihvatanju novih polaznika

3. dr ALEKSANDAR GAVRILOVIĆ specijalista interne medicine majstor karate 1 dan trener – seniorske ekipe

ASISTENTI TRENERI

Mirković Milan 3 danMarinković Goran 1 dan,Dimitrijević Bogdan 1 dan,Zekić Ljubica I Simić Jelena 1 dan koji zbog svojih obaveza nisu u mogućnosti da budu prisutni na svim treninzima.

Klub je otvoren za sve dobronamernike I saradnji u svim oblastima a zatvoren za Ijude sa neiskrenim mislima I lošim idejama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *