KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Jubilarni deseti 3×3 turnir u Kragujevcu

Desetu godinu zaredom grad na Lepenici ugostiće najbolje srpske basketaše na turniru „3×3 Kragujevac“, koji će se održati sutra na nedavno rekonstruisanom košarkaškom terenu u Velikom parku. Biće to drugi turnir u okviru „RODA 3×3“ karavana i izuzetna prilika za Kragujevčane da uživaju basketaškim majstorijama.

Foto: kss.rs

Na turniru će se nadmetati četiri ekipe u juniorskoj i devetnaest u seniorskoj konkurenciji. Takmičarski program startuje u 11 časova, dok su mečevi za plasman predviđeni za popodnevne sate.

Titulu brane prošlogodišnji pobednici, basketaši Zemuna, koji će imati jaku konkurenciju u pobedniku prvog ovogodišnjeg turnira u Sremskoj Mitrovici, ekipi Uba.

Dosta se očekuje i od domaće ekipe „3×3 Kragujevac“, za koju će nastupati Đorđe Kostić, Ivan Nedeljković, Nemanja Stanković i Nikola Kostić.

Najuspešnijoj ekipi na turniru pripašće novčana nagrada od 100.000 dinara, kao i specijalizovana 3×3 oprema, dok će finalisti pripasti iznos od 20.000 dinara i oprema Košarkaškog saveza Srbije. Meč za treće mesto neće se igrati, već će se odluka o trećeplasiranoj ekipi na turniru doneti putem 3×3 Planet programa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *