KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Još jedan uspešan takmičarski vikend za članove Šumadija karate dođoa

U organiziciji Srpske tradicionalne karate-do federacije, u Kraljevu je tokom proteklog vikenda održano Otvoreno prvenstvo Srbije u tradicionalnom karateu, na kome je nastupilo 23 kluba i preko 300 takmičara. Takmičari Šumadije karate dođoa bili su među zapaženijim učesnicima na ovom prvenstvu, što potkrepljuje i brojka od petnaest osvojenih medalja.

Medaljama sa ovog takmičenja poneli su Vladimir Janković, Kristina Milanović, Anđela Obradović, Avram Obradović, Lara Ibrovac, Pavle Jeremić, Stefan Brković, kao i trener Miloš Petković.

Nakon uspešnog nastupa u Kraljevu, mlade kragujevačke karatiste očekuje učešće na Evropskom školskom prvenstvu u borilačkim veštinama, koje se održava u Beogradu. Na ovoj grandioznoj sportskoj manifestaciji, koja će okupiti preko 3000 sportista iz 30 zemalja, učestvovaće jedanaest takmičara Šumadija karate dođoa, i to: Olivera Petković, Nemanja Antonijević, Irina Dukadinoski, Jovana Jovanović, Viktor Kostić, Vladimir Janković, Bogdana Terzić, Matija Mladenović, Neda Milovanović, Anđela Jovanović i Pavle Atanacković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!