KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Izuzetni rezultati mladih kragujevačkih tekvondista u Novoj Pazovi

„Imperium Open“, međunarodni turnir u tekvondou koji je ovog vikenda održan u sali Osnovne škole „Rastko Nemanjić“ u Novoj Pazovi, okupio je preko 500 takmičara iz četiri različite države. Na ovom prestižnom turniru učešće su uzeli i takmičari Tekvondo akademije Kragujevac, koji su ostvarili veoma zapažene rezultate.

U pojedinačnoj konkurenciji, takmičari kragujevačkog kluba osvojili su 14 medalja.

Najsjajnijim odličjima okitili su se pioniri Pavle Cvetković i Teodor Jokić, odnosno kadetkinja Aleksandra Čikiriz, srebrne medalje pripale su pionirki Đurđi Bradić, kadetu Urošu Cvetkoviću i juniorki Jelena Spakić, dok su bronzane medalje osvojili Marija Bradić, Nađa Lepović, Kristijan Proći, Sava Jovanović, Nemanja Sokolov i Miroslav Kostović u konkurenciji pionira, kao i Anastasija Sokolov i Elena Bradić u kadetskom uzrastu.

Takođe, Pavle Cvetković je prigrabio zvanje najboljeg pionira A klase, dok je Đurđa Bradić zauzela treće mesto u generalnom plasmanu pionirki.

Tekvondo akademiji Kragujevac pripalo je i drugo mesto u ekipnom plasmanu pionira, čime je kragujevački klub na najbolji način okončao prvi deo takmičarske sezone.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *