Iskusna Bojana Agatunović pojačala Kragujevčanke

Ženska ekipa Rukometnog kluba Radnički, koja će od ove jeseni nastupati u najjačem rangu takmičenja Super ligi Srbije, od danas je jača za iskusnu Bojanu Agatunović (35).

Foto: SPD RK Radnički

Radi se o igračici sa zavidnim superligaškim stažom, od koje se očekuje da svoje bogato igračko istustvo prenese na mlađe saigračice.

Doveli smo vrhunsku profesionalku i pravog sportistu, koja iza sebe ima petnaestogodišnje iskustvo igranja u Super ligi. Uveren sam da će Bojana doprineti stabilnosti igre u ofanzivi, kao i da će imati značajnu ulogu u defanzivnim zadacima. Na samom početku priprema je pokazala odličnu formu, vrhunski profesionalizam i odnos prema klubu. Ujedno bih iskoristio priliku da se zahvalim Bojani što je iz komfora Aranđelovca, gde živi i ima porodicu, došla u Radnički da nam svojim iskustvom pomogne u debitantskoj sezoni u elitnom takmičenju – izjavio je šef stručnog štaba Radničkog Rodoljub Kurandić.

Bojana Agatunović igra na poziciji levog krila, a pre dolaska u Radnički nastupala je za aranđelovački Knjaz Miloš, rumunsku Brailu i Radnički iz Svijlajnca. Sa klubom iz Aranđelovca osvojila je dva trofeja pobednika nacionalnog kupa, kao i jedan Super kup.

Drago mi je da ću ove sezone biti deo rukometne porodice Radničkog. Ekipa je za mene nepoznanica, ali se nadam da će me devojke prihvatiti i da ćemo biti odličan spoj mladosti i iskustva. Ubeđena sam da ćemo imati dobru sezonu i radovati se pobedama i uspesima. Predstoji nam pripremni period, tokom koga ću se upoznati sa ekipom i stilom igre. Bez obzira što sam na zalasku karijere, i dalje sam maksimalno motivisana i gladna novih izazova – poručila je Bojana Agatunović, koja je potpisala jednogodišnji ugovor sa kragujevačkim klubom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *