Hasanoviću i Radničkom „Velika nagrada Čubure“

Esad Hasanović, biciklistički reprezentativac Radničkog iz Kragujevca pobednik je 14. „Velike nagrade Čubuee“ koju je organizovao, pod pokroviteljstvom Opštine Vračar, klub „Valeks“ uz podršku SUR Mara, Pekare Toma, SD Obilić, Unior Tels alata, AMK Vračar, Galvano tehnike i Lorena, a prelazni pehar za najbolju seniorsku ekipu je obezbedila trka „Kroz Srbiju“.

Hasanović je stazu od 112 kilometra od Beograda preko Ralje, Kosmaja, Đurinaca do Resnika gde je bio cilj kod tržnog centra „Avala grad“, prešao za 2:47,33 časova i za 15 sekundi pretakao Marka Danilovića (Borac) na drugom mestu, dok je treći trku završio Goran Šmelcerović iz kragujevačkog Radničkog, što je doprinelo da seniorski tim Radničkog osvoji i prvo mesto u ekipnom poretku.

Učestvovalo je 119 vozača (54 seniora i junora i 65 kadeta, mlađih kadeta i žena) iz Srbije, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore. Organizator, klub Valeks, se posebeno zahvalio saobraćajnoj policiji i ekipama medicinske pomoći na brizi za bezbednost učesnika.

Poslednjih pet pobednika „VN Čubure“ – 2013: Esad Hasanović, 2012. Dejan Marić, 2011. Nebojša Jovanović, 2010: Žolt Der, 2009. Ivan Stević.

Izvor i foto: info centar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *