KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Habitfarm Javor – Radnički 1923 2:0

Privodeći kraj priprema za novi fudbalski šampionat i takmičenje u Prvoj ligi Srbije fudbaleri Radničkog imali su još jednu lepu proveru protiv superligaša. Ovog puta protivnik je bio Javor Habitfarm. Domaćini su bili bolji i zasluženo slavili sa dva pogotka. Javor je bio konkretniji, brži, sa više prilika od kragujevčana. Takva igra urodila je plodom u 40.minutu kada je Ristićigrao rukom u svom kaznenom prostoru. Penal je realizovao povratnik u ekipu Javora Odita. Igrali su i jedni i drugi veoma borbeno što je u par navrata preraslo u grubost zbog čega je glavni sudija morao da pokaže dosta žutih kartona. Domaćini su mnogo više imali loptu u svojem posedu. U drugom delu susreta posle jednog centaršuta Stojakovića fudbaler Javora Boris Miličić glavom je savladao golmana Radničkog Đogatovića koji je u drugom delu zamenio Čančarevića. Radnički je nastupio i u Ivanjici u potpuno istim dresovima sa kojima je odigrao sve dosadašnje pripremne utakmice.


Stadion: U Ivanjici.
Gl. sudija: Milorad Milićević.

Javor: Kahriman, Momčilović, Miličić,  Milovanović, Mališić, Gogić, Luković, Panić, Stanisavljević, Stojaković, Odita. Igrali su još: Viktor, Milinković, Janković, Prebiravčević, Krnjinac, Petrov i Josović.

Ranički  1923: Čančarević, Božović, Ristić, Opančina,  Milošević, Nedović, Krmar, Petrović, Vidić, Lepović, Živanović. Igrali su još:  Đogatović,Spalević, Radovanović, Maksimaović, Milosavljević, Zajić…

Habitfarm Javor – Radnički 1923 2:0 (1:0)
Strelci: 1:0 Odita 40′(p), 2:0 Milikić 77′.

Radnički će poslednje dve pripremne utakmice odigrati u Kragujevcu, gde će 4. avgusta ugostiti ekipu Jagodine, a 7. avgusta ekipu Rada. Početak obe utakmice zakazan je za 18:30h.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *