Gosti žale zbog poraza u finišu

Nakon meča Radnički – Bežanija usledila je redovna konferencija za novinare na kojoj su se pojavili Milena Živković PR menadžer Radničkog a zatim šefovi stučnog štaba, Kragujevčana Vlado Čapljić i Bežanije Aleksandar Janjić. Čapljić je rekao da je i ova utakmica bila teška kao i prethodne. Sve ekipe u Prvoj ligi imaju kvalitet bez obzira na bodovni saldo i na trenutno stanje na tabeli.

U zadnjih 10.minuta utakmica se lomila, bilo je prilika za nas, potom i za Bežaniju ali je naš golman Čančarević dobro intervenisao, posle toga se okrenulo pa smo u kratkom periodu dali dva gola. Ova utakmica ništa manje teška nije bila kao i ona protiv Novog Pazara, Mladi radnik, pre toga Novi Sad, Sinđelić, sve ekipe imaju kvalitet i traže svoju šansu. Jedna prava prvenstvena utakmica. Danas su obe ekipe bile kvalitetne i smatram da je publika koja je došla na današnju utakmicu mogla da bude zadovoljna. – rekao je Čapljić.

Aleksandar Janjić, šef stručnog štaba Bežanije

Šef stručnog štaba Bežanije Janjić Aleksandar nakon utakmice bio je vidno razočaran porazom svojim momaka.

– Jedna razočaravajuća utakmica u rezultatskom smislu za nas jer smo do 87.minuta imali 1:1 a na kraju smo poraženi čak sa 3:1. Mislim da su i jedna i druga ekipa pokušavale da dođu do pobede, da je utakmica bila veoma bitna i za nas i za Radnički i da je viđen lep i dopadljiv fudbal. Naravno, svako na svoj način je hteo da dođe do te pobede. Mi smo na naš način dosta toga uradili, ali jednostavno momci nisu nagrađeni za sav trud i svu energiju koju su dali na današnjoj utakmici i to je ono zbog čega mi je žao što smo danas izgubili.

Mislim da je Radnički pokazao svoju snagu i da jednostavno imaju dobru ekipu, dobro vođenu i da čvrsto grabe ka svom cilju, ja im želim svu sreću u tome. Ovaj grad to sigurno zaslužuje a mi se okrećemo narednoj utakmici. Želimo da što pre izađemo iz ovog rezultatskog problema koji smo sami sebi nametnuli i moraćemo zadnju utakmicu da pokušamo da pobedimo iako ćemo imati problema zbog žutih kartona. – rekao je Janjić.

Radnički će u narednom i poslednjem kolu jesenjeg dela gostovati u Beogradu ekipi BASK-a na kojoj zbog kartona neće nastupiti kapiten Željko Milošević i Miloš Lepović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *