FK Radnički 1923: Rasterećeni na Novosađane

fk-radnicki-cika-dacaU okviru 22. kola Prve lige Srbije, fudbalere Radničkog 1923 danas od 15.30h očekuje gostovanje ekipi Proletera iz Novog Sada. Kragujevčani u ovom meču nemaju šta da izgube, već na Slanu Baru idu sa željom da se nadigravaju i ostanu neporaženi, ukoliko je to moguće.

Mlada ekipa Radničkog 1923 pružila je solidan otpor Dinamu iz Vranja u prethodnom kolu, zbog čega je bila nagrađena i aplauzima od strane svojih simpatizera po završetku susreta. Evidentno je da „đavolčićima“ fali iskustva, ali da poseduju talenat i zavidnu dozu borbenosti.

I dok u Radničkom već kroje planove za predstojeće leto, kada će krenuti sa formiranjem ekipe koja će u bliskoj budućnosti biti kadra da se vrati čak u Super ligu, u Proleteru su zaokupljeni borbom za opstanak. Novosađani su na četiri boda „iznad crte“ i pobeda u današnjem duelu sa već otpisanim Kragujevčanima za njih je imperativ.

Prvi međusobni duel ovih ekipa, odigran u Kragujevcu, završen je sa miroljubivih 1:1, a u Radničkom se ne bi bunili da se takav ishod ponovi i danas.

Trener Radaković na ovom gostovanju neće moći da računa na Lazara Petrovića i Jovana Lukića, koji će izostati zbog parnih kartona, ali će i pored tog hendikepa njegovi izabranici pokušati da se nadigravaju, sa željom da ostvare što povoljniji rezultat.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *