Dvojica rvača Kragujevca u kampu reprezentacije

Mladi rvači Kragujevca Mihajlo Sarić i Lazar Barlov boraviće od 15. do 24. jula u Kartašu, gde Rvački savez Srbije organizuje kamp za mlade nade srpskog rvanja.

Selektor i rukovodilac kampa Batrić Karadžić odlučio je da u ovaj kamp pozove 25 mladih rvača do 15 godina starosti, kao i sedam devojčica. Iako je prvobitno poziv za učešće na ovom kampu upućen mladom rvaču Kragujevca Bojanu Dončiću, on je zbog povrede bio primoran da odustane i ustupi svoje mesto klupskom kolegi Lazaru Barlovu, koji će zajedno sa Sarićem biti učesnik ovog kampa.

Sa polaznicima kampa, pored Karadžića, radiće i treneri Božidar Gaćeša, Marko Jovanović i Šandor Ujhelji.

Sportski centar Kartaš nalazi se u opštini Kladovo, na samom ulazu u Đerdapsku klisuru, i već pet decenija važi za destinaciju koja je specijalizovana za vrhunsku pripremu sportista.

SARIĆ NA PRIPREMAMA U SARAJEVU

Mihajla Sarića pre Kartaša očekuje odlazak u Sarajevo, gde će od 2. do 9. jula boraviti na pripremnom kampu, kojim će rukovoditi treneri Slobodan Sretenović i Islam Sadikaj.

Na ovom kampu učestvuje oko dvadesetak rvača, od toga devet iz Srbije. Mihajlo je jedini rvač iz Kragujevca koji je dobio poziv za ove pripreme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *