KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Dvojica kragujevačkih rvača na pripremama reprezentacije u Senti

Kragujevački rvači, Perica Dimitrijević i Nikola Simović, nalaze se na dvonedeljnim pripremama seniorske reprezentacije Srbije u Senti, gde bruse formu za predstojeća međunarodna takmičenja.

Član kragujevačkog Radničkog i seniorski prvak države do 63 kg Perica Dimitrijević nedavno je potvrdio dobru formu osvajanjem bronzane medalje na prestižnom međunarodnom turniru „Zagreb Open“, a sada se okreće pripremama za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje će se tokom aprila održati u Poljskoj. Dobri rezultati koje je Dimitrijević ostvario tokom prošle i početkom ove godine, daju mu za pravo da se nada osvajanju neke od medalja na smotri najboljih rvača Starog kontinenta.

Visoka očekivanja u ovoj godini ima i mladi Nikola Simović, član Rvačkog kluba Kragujevac i aktuelni šampion Srbije u konkurenciji mlađih seniora. Nikola se, zajedno sa starijim bratom Aleksandrom, ubraja u grupu najperspektivnijih mladih srpskih rvača, a priliku da potvrdi svoj potencijal imaće na brojnim međunarodnim juniorskim takmičenjima u ovoj godini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *