Duplo slavlje Teodore Vukojević u Osijeku

Strelci kragujevačkog „Čika Mate“ ovog vikenda su učestovali na trodnevnom međunarodnom turniru u Osijeku, na kome su ostvarili više nego zapažene rezultate. Blistala je Teodora Vukojević, koja se okitila sa dve zlatne medalje, a najsjajnije odličje zablistalo je i oko vrata njenog klupskog kolege Marka Ivanovića. U grupi osvajača medalja našao se i srpski olimpijac Milutin Stefanović, koji se domogao srebra u apsolutnoj konkurenciji.

Foto: Streljački savez Srbije

Teodora Vukojević nastavlja da niže uspehe u smiraj ove kalendarske godine. Nakon sjajnih rezultata na „Trofeju Beograda“ minulog vikenda, mlada Kragujevčanka potvrdila je klasu osvajanjem dve zlatne medalje na jakom turniru u Osijeku. Teodora se najpre okitila zlatnom medaljom u juniorskoj konkurenciji puškom na tzv. „Božićnom kupu“, da bi već narednog dana odnela trijumf na „Velikoj nagradi Osijeka“, gde su se strelci nadmetali u apsolutnoj kategoriji.

Zapažen je bio i Teodorin klupski kolega Marko Ivanović, koji je u nadmetanju juniora puškom takođe „upucao“ zlato.

Listu osvajača medalja iz redova kragujevačkog kluba kompletirao je Milutin Stefanović, koji je u apsolutnoj konkurenciji puškom zauzeo drugo mesto iza pobednika Patrika Janija iz Slovačke.

Srpska ekspedicija je učešće na turniru u Osijeku završila sa 19 osvojenih medalja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *