KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Dominacija kik-boksera Radničkog na državnom prvenstvu u ful kontaktu

Novi uspesi kik-boksera Radničkog, koji su na nedavno održanom Prvenstvu Srbije u diciplini ful kontakt u kraljevačkoj Novoj hali sportova osvojili ukupno jedanaest medalja (tri zlata, pet srebra i tri bronze), kao i dva pehara za najuspešnije borce u uzrastu kadeta i starijih juniora.

Prvaci države postali su Strahinja Savić u konkurenciji starijih juniora do 60 kg, Veljko Mitrović kod kadeta do 63,5 kg, kao i Đorđe Dimitrijević u uzrastu starijih juniora do 71 kg. Takođe, Savić i Mitrović su proglašeni za najbolje borce u svojim uzrasnim kategorijama.

Srebrne medalje osvojili su Nikola Mančić (A klasa seniora do 75 kg), Nikola Petrović (B klasa seniora do 81 kg), Lazar Vesković (B klasa seniora do 71 kg), Aleksandar Veljković (mlađi juniori do 71 kg) i Luka Novokmet (stariji juniori do 63.5 kg), dok su se bronzama okitili Jovan Petrović (mlađi juniori do 54 kg), Adrijana Mitrović (mlađi juniori do 56 kg) i Nemanja Stojković (stariji juniori do 63.5 kg).

Prezadovoljni smo ostvarenim rezultatima na ovom takmičenju, koji pokazuju da se naporan rad i trud uvek na kraju isplate. Za dve nedelje nas očekuje nastup na još jednom važnom takmičenju, tako da tek očekujte najbolje od nas! – poručuju iz kragujevačkog kluba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!