KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Dimitrijević otputovao na Evropsko prvenstvo

Rvač kragujevačkog Radničkog i državni reprezentativac u rvanju grčko-rimskim stilom Perica Dimitrijević otputovao je danas za Varšavu, gde ga očekuje nastup na Evropskom prvenstvu za seniore.

Dimitrijević će predstavljati Srbiju u kategoriji rvača do 63 kilograma, u kojoj drži titulu državnog prvaka. Perica će ime svog prvog protivnika na turniru saznati na današnjem žrebu, dok će na strunjaču već sutra, i to nakon obaveznog meranja.

Iza Dimitrijevića je niz uspešnih rezultata na brojnim turnirima od početka godine, koji mu daju za pravo da se nada osvajanju medalje sa ovog takmičenja.

Pored Perice Dimitrijevića, Srbiju će na ovogodišnjoj smotri Starog kontinenta predstavljati još sedmorica rvača: Sebastijan Kolompar (do 55 kg), Mate Nemeš (do 67 kg), Aleksandar Maksimović (do 72 kg), Aleksa Erski (do 77 kg), Branko Kovačević (do 82 kg), Zurabi Datunašvili (do 87 kg) i Mihail Kadžaja (do 92 kg).

Šampionat traje do 25. aprila, a sve borbe se održavaju u „Torvar Areni“ u Varšavi, uz poštovanje propisanih epidemioloških mera.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.