KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Dimitrijević i Simović nastavljaju pripreme za Svetsko prvenstvo

Nakon nastupa na „Gedžinom memorijalu“ u Mladenovcu, rvačka reprezentacija Srbije, u čijem sastavu se nalaze i dvojica kragujevačkih rvača Perica Dimitrijević i Aleksandar Simović, pripreme za predstojeće Svetsko prvenstvo nastavlja u Zrenjaninu.

Najbolji srpski rvači će u gradu na Begeju obaviti završni deo priprema pred put u Oslo.

Iako sastav reprezentacije Srbije za predstojeću planetarnu smotru još uvek nije konačno definisan, na njemu će se gotovo izvesno naći rvač kragujevačkog Radničkog Perica Dimitrijević, aktuelni prvak države u kategoriji do 63 kilograma grčko-rimskim stilom.

Šansu da se nađe na spisku putnika za Oslo vreba i mladi rvač Kragujevca Aleksandar Simović, koji će upravo na pripremama u Zrenjaninu pokušati da se nametne trenerima našeg nacionalnog tima Stojanu Dobrevu i Vojislavu Trajkoviću.

Pored Dimitrijevića i Simovića, na pripreme u Zrenjaninu pozvani su i: David Novič, Stefan Liščević, Sebastian Nađ, Aron Pinter, Aleksa Erski, Aleksa Ilić, Viktor Nemeš, Branko Kovačević, Zurabi Datunašvili, Žarko Dickov, Mario Vuković, Vladan Živković i Boban Živanović.

Svetsko prvenstvo u rvanju grčko-rimskim stilom biće održano od 2. do 10. oktobra u norveškoj prestonici Oslu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.