Deveti međunarodni košarkaški kamp „Cross Over“

Devetu godinu zaredom u Kragujevcu se održava međunarodni košarkaški kamp „Cross Over“. U periodu od 23. juna, pa do 19. avgusta, planirano je ukupno sedam smena ovog kampa na terenima u sportskim kompleksima „Artem“ i „Šumarice“.

Foto: cbc.novisajt.pro

Pokretanje ovog kampa inicirao je poznati kragujevački košarkaški radnik i trener Branko Zečević, koji je želeo da mladim košarkašima i košarkašicama omogući pravilan razvoj, kako bi postali kvalitetni i kompletni igrači u seniorskom uzrastu. U skladu sa ovom misijom, angažovan je prof. dr Nenad Trunić, profesionalni instruktor FIBA Europe Coaching programa, koji je sastavio odgovarajući program po kome polaznici kampa treniraju.

U proteklih osam godina postojanja, ovaj kamp ugostio je preko 4000 mladih košarkaša i košarkašica, kao i trenera, iz svih krajeva sveta. U ulogama promotera i predavača našla su se imena poput Rika Mahorna, Dona Šouvaltera, Larija Brauna, Raška Katića, Jelene Bruks itd.

I u ovoj godini očekuje se dobar odziv dece sa svih meridijana, koja će u vrhunskim uslovima, pod patronatom priznatih trenera pokušati da unaprede neke od najvažnijih elemenata u svojoj igri.

Za sve polaznike kampa obezbeđen je i prateći program, poput posete gradskim bazenima, Akva parku, jezeru Šumarice, Resavskoj pećini itd, kako bi deca mogla da se opuste, upoznaju Kragujevac i okolinu i međusobno se druže.

Napomenimo i to da „Cross Over“ kamp nudi mogućnost individualnog rada sa igračima tokom cele godine, kako u Kragujevcu, tako i van njega.

Detaljnije informacije o samom kampu možete saznati na sledećoj internet adresi: http://cbc.novisajt.pro/

1 thought on “Deveti međunarodni košarkaški kamp „Cross Over“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *