Darko Vojvodić: Pobedili smo Zlatibor njegovim oružjem

Po završetku utakmice 8. kola Prve lige Srbije između Radničkog 1923 i Zlatibora, svoje impresije prisutnim medijima izneli su šef stručnog štaba kragujevačkog prvoligaša Darko Vojvodić i kondicioni trener Zlatibora Velimir Danilović.

Foto: FK Radnički 1923

Zlatiborci su sa gorkim ukusom poraza napustili teren stadiona „Čika Dača“. Sve ono što je stručni štab Predraga Ristanovića zacrtao u pripremi utakmice nije realizovano u praksi, pa su na kraju bodovi pripali domaćem timu.

– Nismo ni delić dogovorenog iz svlačionice ispoštovali na terenu. Zaista, jako loša utakmica za nas, što naravno ne umanjuje pobedu protivničke ekipe. Mislim da je moja ekipa ušla mlako u utakmicu, dok je ekipa Radničkog pokazala veću želju i htenje. Kada se sve sabere, nismo ni zaslužili nešto više. – prokomentarisao je Velimir Danilović, predstavnik gostujuće ekipe.

Darko Vojvodić debitovao je pobedom na klupi kragujevačkog prvoligaša. Iako je svega par dana sa ekipom, Vojvodić je uspeo da mentalno podigne igrače i probudi u njima voljni momenat.

– Iskreno, malo smo se pribojavali ove utakmice. Zlatibor je ekipa baš po mom ukusu, dakle, jedna prava takmičarska ekipa koja zna šta hoće. Mislim da smo ušli jako dobro u utakmicu, agresivno i bili za nijansu brži od protivnika. Stiče se utisak da smo mi pobedili ekipu Zlatibora njihovom oružjem, tom agresivnošću, željom i voljom. Ova pobeda nam je odličan podsticaj za dalje takmičarske izazove. Cilj nam je da iz utakmice u utakmicu budemo sve bolji i bolji. – poručio je Vojvodić.

Strateg Kragujevčana je poslednjih par meseci odmarao od fudbala i priznaje da se uželeo tog emotivnog naboja koji sa sobom nosi trenerski posao.

– Jedno tri-četiri meseca bavio sam se nekim drugim poslovima, tako da sam se malo odvikao od svega ovog. Sada sam opet ušao u tu nervozu, taj „kazan“ što kažu, a u tome se jako dobro snalazim. – dodao je Vojvodić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *