KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Članovi kragujevačke Ciklomanije među učesnicima Evropskog prvenstva u planinskom biciklizmu

Članovi Biciklističkog kluba Ciklomanija, seniorka Jana Jolović i junior Marko Praštalo, predstavljaće reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u planinskom biciklizmu, koje se održava od 12. do 15. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Iz Biciklističkog kluba Ciklomanija poručuju da im je velika čast i zadovoljstvo što će njihovi takmičari biti deo jednog tako prestižnog takmičenja kao što je Evropsko prvenstvo, ali ističu da ih poziv selektora MTB reprezentacije Srbije Sergeja Steca nije previše iznenadio, s obzirom da su i Jana Jolović i Marko Praštalo beležili odlične rezultate u dosadašnjem delu takmičarske sezone.

Iskreno, očekivali smo da će se Jana i Marko naći na spisku selektora Steca, s obzirom na konstantno dobre rezultate tokom čitave godine. Iako nismo mogli da računamo na finansijsku podršku lokalne samouprave, uspeli smo da velikim zalaganjem i predanim radom na treninzima iznedrimo dva reprezentativca, što je svakako veliki uspeh za naš klub. Uvereni smo da će naši takmičari dostojno reprezentovati svoju zemlju i da će trke završiti sa dobrim rezultatima – izjavio je Zoran Živković, prvi čovek BK Ciklomanija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!