„Čika Matini“ strelci blistali na državnom prvenstvu za juniore

Novi Sad je minulog vikenda bio domaćin državnog prvenstva malokalibarskim oržujem u konkurenciji juniora i juniorki. Strelci kragujevačkog“Čike Mate“ ostvarili su impresivan rezultat, osvajanjem sedam od mogućih osam zlatnih medalja.

Foto: SSS

Prvog dana prvenstva održano je takmičenje u trostavu, gde je „Čika Mata“ odneo obe ekipne titule, dok se zlatnom medaljom u pojedinačnoj konkurenciji okitila juniorka Nevena Armuš sa 447,1 krugom. Marko Ivanović je u istoj disciplini osvojio bronzanu medalju kod juniora.

Narednog dana gađalo se MK puškom iz ležećeg stava (60 metaka), gde se „Čika Mata“ okitio sa još dve ekipne titule, ali i obe u pojedinačnoj konkurenciji.

Nevena Armuš je u konkurenciji juniorki došla do drugog zlata na prvenstvu (614,7), dok je Marko Ivanović bio najuspešniji kod juniora (616,5). Teodori Vukojević pripala je bronzana medalja u konkurenciji juniorki.

Tako je SK „Čika Mata“ takmičenje u Novom Sadu okončao sa sedam zlatnih medalja, četiri u ekipnoj i tri u pojedinačnoj konkurenciji, kao i sa dve medalje bronzanog sjaja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *