KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

„Čika Matin“ trio na spisku reprezentativaca za Evropsko prvenstvo

Evropsko prvenstvo stadnardnim vazdušnim oružjem biće održano u Osijeku, u periodu od 20. maja do 1. juna. Selektori našeg nacionalnog tima, Dragan Donević i Jelena Arunović, dostavili su sportskom direktoru Streljačkog saveza Srbije Draganu Markoviću spisak od šesnaest strelaca na koje računaju za ovo takmičenje, među kojima je i troje članova Streljačkog kluba Čika Mata iz Kragujevca – Teodora Vukojević, Milutin Stefanović i Marko Ivanović.

Foto: Streljački savez Srbije

Želja selektora bila je da malo podmlade selekciju, kako bi dobili jasan uvid u mogućnosti mlađih strelaca. Tako su na spisak reprezentativaca, pored već standradnih članova našeg nacionalnog tima, uvrštene i četiri debitantkinje, među kojima je i članica kragujevačkog „Čika Mate“ Teodora Vukojević, koja je priključena seniorskom timu.

Neizostavan deo srpske ekspedicije je i Milutin Stefanović, svetski rekorder i jedan od naših najboljih strelaca današnjice, dok će mlada nada „Čika Mate“ Marko Ivanović, kao četvrti sa prošlogodišnjeg Evropskog juniorskog prvenstva, predstavljati Srbiju u juniorskoj konkurenciji puškom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *