KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Četiri titule za kik-boksere Radničkog na Prvenstvu centralne Srbije

U Kruševcu je proteklog vikenda održano Prvenstvo centralne Srbije u kik-boksu, disciplina K-1. Takmičari Kik-boks kluba Radnički iz Kragujevca bili su jako uspešni na ovom takmičenju, čemu u prilog govori i bilans od četiri osvojene zlatne medalje.

Foto: Kik-boks klub Radnički

Titulama prvaka centralne Srbije okitili su se seniori Lazar Maksimović i Nikola Petrović, zatim junior Lazar Vesković i kadet Đorđe Dimitrijević, kome je uručen i pehar za najboljeg borca u kadetskoj konkurenciji.

Takođe, kragujevačkom klubu je pripalo i drugo mesto u ekipnom plasmanu za 2020. godinu. Prvo mesto osvojila je ekipa Kik-boks kluba Niš, dok je treće mesto zauzeo Kik-boks klub Kosovska Mitrovca.

Za naredni vikend u Obrenovcu predviđeno je državno prvenstvo u disciplini K-1 za seniore, juniore i kadete, gde će Kik-boks klub Radnički takođe imati svoje predstavnike.

RADOMIROVIĆ U UPRAVNOM ODBORU KIK-BOKS SAVEZA SRBIJE

Trener Kik-boks kluba Radnički Radomir Radomirović kooptiran je u Upravni odbor Kik-boks saveza Srbije. To je svakako velika čast i satisfakcija za Radomirovića, čiji je predani rad u pravcu unapređenja ovog sporta i stvaranja novih asova očigledno prepoznat na pravi način od strane čelnih ljudi Kik-boks saveza Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *