Bokseri Radničkog najbolji u šumadijskom regionu

Proteklog vikenda Kragujevac je bio domaćin pretposlednjeg kola Regionalne lige Šumadije u boksu. U hali „Jezero“ okupili su se najbolji borci iz regiona, a najuspešniji je bio domaći tim Radničkog, koji na taj način, kolo pre kraja prvenstva, obezbedio sebi novu, treću  uzastopnu titulu prvaka regiona.

U konkurenciji od jedanaest klubova, Radnički je imao najveći broj boraca i na kraju zasluženo trijumfovao sa šest pobeda, čime su Kragujevčani pokazali da se tradicija sjajnih boksera, stasalih u čuvenoj školi BK „Radnički“, i dalje nastavlja.

Kragujevčani su tako po treći put uzastopno osvojili ovo takmičenje i tako pokazali da su bez premca u regionu. Očigledno je da je Radnički prerastao ovaj nivo takmičenja, pa se u kragujevačkom klubu nadaju da će sledeće sezone ponovo biti formirana Prva savezna liga, što bi evidentno diglo kvalitet boksa u Srbiji na jedan viši nivo.

Treba zabeležiti i da su na ovoj reviji boksa nastupili i članovi BK „Kragujevac“, koji je formiran pre par meseci. Ovaj klub je bio zastupljen sa četiri boraca i zabeležili su dve pobede, po jednu u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Poslednje kolo Regionalne lige Šumadije biće održano sredinom decembra u Rekovcu ili Trsteniku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *