Bez Vidića, Karamatića i Tintora na pobedu u Šidu

Tačno u podne održana je još jedna redovna konferencija za štampu fudbalskog kluba Radnički 1923 pred duel 10.kola Prve lige u Šidu. Uvodnu reč dala je PR menadžer Milena Živković a zatim se novinarima obratio šef stručnog štaba Vlado Čapljić koji je rekao da se nada prvoj pobedi na gostovanjima i da ekipa neće igrati u punom sastavu.

– Trebali bi sa jednog gostovanja da se vratimo i sa tri boda. Ne zato što potcenjujem protivnika, daleko od toga jer je on čvrst i kvalitetan i nezgodan protivnik kao i sve ostale ekipe ali smatram da smo mi u ovom momentu pored svih ovih rezultata koje smo ostvarili u nekim segmentima sazreli za ovu ligu i da znamo pre svega koliko mi možemo. Nadam se pozitivnom rezultatu. Sigurno idemo na pobedu i voleo bi da se vratimo sa tri boda a o rezultatu ćemo pričati posle utakmice. – jasan je bio Vlado Čapljić.

Optimista je i Marko Ristić, odbranbeni fudbaler Kragujevčana koji je bio vidno raspoložen.

– Nama su tri boda sa strane jako bitna za sam vrh tabele. Što se tiče ekipe Big Bula Radnički, oni su dobro startovali. Ne znamo toliko o njima. Imamo par informacija što je šef gledao u Somboru. Znamo da pet utakmica za redom nisu dobili, od toga dve kod kuće izgubili. Biće njihov imperativ da nas dobiju kod kuće. Što se tiče nas, dobro smo radili tokom nedelje kao i prethodnih nedelja atmosfera je na jednom visokom nivou i nadam se da ćemo ispoštovati dogovor koji imamo i nadam se tri boda da donesemo.

– Utakmica 10.kola Prve lige Srbije Big Bul Radnički – Radnički 1923 igra se u Šidu sutra od 15h. Čapljić za ovo utakmicu ne može da računa na povređene Lazara Vidića, Žarka Karamatića, Miloša Tintora i Filipa Kostića koji je sa omladinskom reprezentacijom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *