KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Banat spreman za Radnički

Fudbaleri Radničkog danas su savladali sa 1:0. Pobedu iz Beloševca u prijateljskom meču koji je odigran na I pomoćnom terenu stadiona “Čika Dača“. Jedini gol postigao je povratnik u redovima Radničkog Branko Baković u 80′. Radnički će već u nedelju u nastavku takmičenja u I ligi Srbije u okviru 4.kola gostovati u Zrenjaninu ekipi Banata. Posle 3.odigrana kola ispostavilo se da će ovo biti derbi dveju ekipa, rekao je generalni sekretar Banata Salma Gašpar i dodao:

– I mi i Radnički imamo cillj da uđemo u viši rang, što se i pokazalo posle prva tri kola, izuzimajući naš kiks u prošlom kolu. Nadam se da se to više neće ponoviti. Prognoze nisu zahvalne, pa prema tome, neka bude prava muška, prvenstvena utakmica i nadam se pobedi. Poznajemo dobro ekipu Radničkog. Tu su i dva naša bivša fudbalera. Moram da spomenem mog dobrog prijatelja a vašeg kapitena Željka Miloševića i da kažem da mnogi ne znaju, prava je retkost da postoji tako dobar fudbaler koji ima završen fakultet. Nadam se da će u nedelju biti više publike nego u prethodnim mečevima. Radnički je sigurno pravi magnet za publiku i nadam se da će imati i šta da vide. Ekipa je spremna, povređenih igrača nema. Najbolji će da zaigraju.

Očekivanja fudbalera Radničkog pred ovo teško gostovanje pročitaćete već u petak posle konferencije za novinare koja je zakazana za 12h.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *