KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Aleksandar Mitrović podneo ostavku

mitrovic

Predsednik FK Radnički 1923 Aleksandar Mitrović podneo je neopozivu ostavku, kako je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba. Mitrović je stupio na funkciju 2. jula, u jednom veoma teškom trenutku za klub i uspeo da donekle stabilizuje situaciju.

Proteklih nekoliko dana bilo je veoma burno kada je u pitanju FK Radnički. Težak poraz od Rada i navodni verbalni sukob između Mitrovića i trenera Bekvalca, nakon čega je iskusni trener spakovao kofere i bez pozdrava otišao u Novi Sad, zabrinuli su sve navijače Radničkog i poklonike fudbala u Kragujevcu.

Ova nedelja je otpočela optimističnim vestima o povratku Vlade Čapljića na mesto šefa stručnog štaba, a sinoć je zvanični sajt kluba objavio saopštenje u kome se iznose detalji o prilivu finansijskih sredstava od transfera Filipa Kostića u Štutgart.

Naime, Radnički prema priloženoj dokumentaciji treba da dobije oko 500.000 evra od strane Groningena, na osnovu transfera Kostića iz FK Groningen u FK Štutgart. Prema dinamici isplate, Radničkom bi prvo „legla“ suma od 312.500 evra, dok bi se ostatak novca isplatio u naredne tri godine.

Iako su Holanđani uplatili početnu sumu od 312.500 evra na račun FK Radnički 1923, u isto vreme je HTD „Šumarice“ pustilo menicu, pa je račun kluba momentalno blokiran.

Kada je u pitanju razlog zbog koga je Mitrović podneo ostavku, u pitanju su, prema njegovim rečima, nove političke relacije u gradu, odnosno najverovatnija smena aktuelne gradske vlasti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *